用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(北师大版)(新教材)2022Unit5Education单元测试选择性必修第二册(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本北师大版(新教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小964 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2022/11/5 9:08:08
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

Can you imagine a cloud floating in the middle of your room? Do you want to know what it feels like to fly like a bird? Find your answers in Time Magazine's 25 Best Inventions”.Herewe have picked out the most interesting 4 to share with you.

Talking Gloves

Ever felt confused by the sign language used by disabled people? Here is the helping hand you need.Four Ukrainian students have created a pair of gloves that helps people with hearing and speech problems communicate with others.The gloves are equipped with sensors that recognise sign language and translate it into text on a smartphone.Then the smartphone changes the text to spoken words.

Google Glasses

Google Glasses are like a computer built into the frame of a pair of glasses.With its 1.3centimeter display, the glasses allow you to surf the Internet and make calls without even lifting a finger.The glasses also have a camera and GPS mapping system.Users can take and share photos, check maps and surf the Internet just by looking up, down, left and right.

Indoor Clouds

It's not virtual.That's a real world.Dutch artist Smilde managed to create a small but perfect white cloud in the middle of a room using a fog machine.But it required careful planningthe temperature, humidity(湿度) and lighting all had to be just right.Once everything was ready, the cloud formed in the air with the machine.But it only lasted for a short while.

Wingsuits

The suit fulfills your dreams of flying like a bird.Well, not exactly flying, but gliding(滑翔) through the air.It increases the surface area of the human body, which makes it easier for people to float in the air.Fliers wearing wingsuits can glide one kilometer in about 30 seconds.

                                      

 

(  )1.Who will probably be the users of Talking Gloves”?

ADisabled people.                BResearchers.

CTrained people.                 DWorking people.

(  )2.How can users of Google Glasses surf the Internet?

ABy moving the mouse.            BBy tapping the keyboard.

CBy pressing the button.         DBy moving the eyeballs.

(  )3.Which of the following can help you fly?

ATalking Gloves.                 BGoogle Glasses.

CWingsuits.                      DIndoor Clouds.

【语篇解读】本文讲述了一些有趣的发明:会说话的手套、谷歌眼镜、室内云朵和翼服等。

1A 推理判断题。根据“Talking Gloves”中的“Here is the helping hand you need. Four Ukrainian students have created a pair of gloves that helps people with hearing and speech problems communicate with others.”可知,四个乌克兰学生为了帮助有听说障碍的人而发明了一副手套;也就是说,是供有听说障碍的人使用。

2D 细节理解题。根据第三段最后一句“Users can take and share photos, check maps and surf the Internet just by looking up, down, left and right.”可知,用户通过上下左右看(即滚动眼球)就可以照相、分享照片和上网。

3C 细节理解题。根据最后一段第一句“The suit fulfills your dreams of flying like a bird.”可知,Wingsuits可以帮你飞翔。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册