用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2021-2022学年高中Unit3Computers单元测评训练必修2(英语 解析版).doc
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1007 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2021/11/4 8:43:21
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

It is reported that in the near future robots and humans will probably work together to create jazz.A singing robot is being taught to create jazz with human beings in a project.

Antonio Chella from Italy is working with a Telenoid robot.To start with,the Telenoid will be trained to imitate(模仿)the movements and simple sounds made by a human singer,and then connect music with different human emotions.

Previous robots had the ability to find common connections between things.But Chella suggests that a conscious robot should be able to go a step further and find new connections.The Telenoid is of this kind.This work raises interesting questions about the connection between consciousness and music creating, says Philippe Pasquier.A musician needs a physical body.

Pasquier argues that the robot musician is faced with a big challenge.Its software has already been developed and it can imitate The Beatles,a famous band.However,what made The Beatles famous were not only their songs but their wonderful performance of the songs, he says.

It is not clear how a robot would perform music in a new way.But by imitating humans,the Telenoid robot could provide some useful information.What is important is that human musicians often listen to and compare music made by others for a long time before creating music of their own.So the Telenoid robot had better listen to more jazz music first.

21.What will the Telenoid robot be taught to do first?

A.Communicate with human beings.

B.Connect music with human emotions.

C.Live and work comfortably with human beings.

D.Imitate the movements and simple sounds of a human singer.

答案D

解析细节理解题。根据第二段的“Tostartwith,theTelenoidwillbetrainedtoimitate(模仿)themovementsandsimplesoundsmadebyahumansinger”可知,首先教机器人模仿歌手的动作和简单的声音。

22.In Pasquier’s opinion,the Telenoid robot    

A.will replace human musicians soon

B.may have trouble performing music

C.will become more popular than The Beatles

D.can find connections between things that humans cannot find

答案B

解析细节理解题。根据第四段的“However,whatmadeTheBeatlesfamouswerenotonlytheirsongsbuttheirwonderfulperformanceofthesongs”可知答案。

23.Which of the following could be the best title of the passage?

              

A.The Telenoid,future robot musician.

B.How to teach robots to perform music.

C.The right music the robots should listen to.

D.Differences between a human singer and a robot musician.

答案A

解析主旨大意题。根据全文的内容可知,文章主要介绍能创作爵士乐的未来机器人音乐家Telenoid

24.In which part of a newspaper would we most probably read this passage?

A.Arts.

B.Entertainment.

C.Science.

D.Education.

答案C

解析文章出处题。根据文章提到的机器人可知,文章是属于科技类的。故选C项。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册