用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(外研版)2021高考一轮统考复习Book8Module4WhichEnglish?课时作业(英语 解析版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
0
0
资源简介

 A

In New York City public schools, 176 different languages are spoken among the more than 1 million students. For 160,000 children, English is not their first language. New York's Department of Education makes learning better for these students by providing dual­language programmes, in which students are taught in two languages, English and another one, like Russian or Chinese. Maths, social studies, science and all other regular courses are taught in both languages. And they learn about the culture of the other country.

Milady Baez, Deputy Chancellor of English Language Learners and Student Support, says these dual­language programmes will help children succeed in the future. “The jobs of the future require that our students know more than one language. They are going to be travelling abroad; they are going to be communicating with people from all over the world. This will open doors for them.”

Middle­schoolers might not have jobs on their minds yet. For Kequing Jaing, she likes keeping up her first language, Mandarin. “It makes me feel that I am home because I can speak in Chinese, learn in Chinese, while learning in English. So it makes me feel better and makes me understand more about the task I'm learning.”

Anastasia Hudikova came to the United States when she was 2 years old. She says the Russian­English programme keeps her connected to her heritage and her parents happy. “They're really happy about the programme. They are really happy that I can preserve my culture and my language, and that I can speak it fluently in school.”

The New York schools also offer dual­language programmes in seven other languages: Arabic, French, Haitian Creole, Hebrew, Korean, Polish and Spanish. There are plans to add even more languages in the future. While these dual­language programmes are popular, some organisations in the US say teaching English comes first. US studies show that children who learn English early will be more successful later.

篇章导读:本文是一篇说明文。纽约市为公立学校的学生启动双语言项目,帮助孩子们更好地学习,他们不仅学语言,还学习另一国家的历史文化。

1Dual­language programmes in New York aim to ________.

Ahelp the students learn better

Brid the students of homesickness

Cattract more international students

Dprevent the students from forgetting their culture

答案:A 细节理解题。由第一段第三句中的“New York's Department of Education makes learning better for these students by providing dual­language programmes ...”可知,双语言项目旨在帮助孩子们更好地学习。

2Who may not quite agree with dual­language programmes?

AMilady Baez.

BKequing Jaing.

CAnastasia Hudikova's parents.

DSome organisations in the US.

答案:D 细节理解题。由最后一段倒数第一、二句“While these dual­language programmes are popular, some organisations in the US say teaching English comes first. US studies show that children who learn English early will be more successful later.”可知,一些美国的组织也许会反对这个双语计划,因为他们觉得英语更加重要。

3The author writes the passage in order to ________.

Aencourage us to learn more languages

Bintroduce dual­language programmes in New York schools

Cadvertise the dual­language programmes

Dinspire more students to study in New York

答案:B 主旨大意题。文章主要介绍了纽约的公立学校帮助孩子们更好地学习的双语言项目。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册